Paasmenu

Het einde van de vastentijd en het officieuze begin van de lente. De hoop op mooie lentedagen en lange zomeravonden en allerlei lekkers dat binnenkort weer voorradig zal zijn.

Dit menu is super gezond. Het is gebaseerd op de principes van een energetische keuken en houdt ook nog rekening met de combinaties, die volgens het combinatiedieet dienen gevolgd te worden. Voor alle fans van Pascale Naessens, maar ook voor iedereen die graag lekker en gezond eet, is dit het ultieme menu.

Begin een dagje van tevoren. Maak de basis voor je brood en je cashewnotenkaas, maak eventueel ook je waterzooi klaar en start met je dessert. Op paasdag zelf? Dan ben je op 1-2-3 klaar en blijft er tijd genoeg over om je zelf op je Paasbest te steken.

Je gasten zullen voldaan, maar zeker niet moe van tafel gaan.

Het menu is volledig gluten en lactosevrij!

Recepten van deze week:

  • Je kan dit weekmenu bewaren voor later door op ‘save to my collections’ te klikken

  • Je kan deze recepten printen door op ‘Print Recipes’ te klikken

  • Je kan een boodschappenlijstje maken door op ‘shopping list’ te klikken. Je krijgt dan een volledige overzicht van alle ingrediënten die je nodig hebt om dit weekmenu te maken. Pas eventueel vooraf het aantal personen aan per recept. En wil je een bepaald recept niet maken? Zet dan het aantal personen op 0.

[wprm-saved-collection id=22101]