Heerlijk zomers

Augustus is over het algemeen een heerlijk zomerse maand. Hopelijk krijgen we ook dit jaar mooie dagen. Aan het eten zal het alvast niet liggen.

Heerlijk lichte en frisse gerechten. Als de zon niet schijnt, dan zorgen je maaltijden in elk geval voor de zon aan tafel. Makkelijke recepten ook, want niemand kookt graag wanneer het buiten heerlijk warm is of wanneer de tuin om onderhoud schreeuwt.

Maak deze week alvast een grote pot groentebouillon klaar want die heb je nodig voor je risotto en voor je koude erwtensoep. Geen zorgen, dat is snel gefixed en het voegt zoveel smaak toe aan je eten.

De taco’s zijn heerlijk, maar marineer je vlees een dagje vooraf, zo heb je nog meer smaak! En laat je ook eens verleiden om een lekker zoete watermeloen te kopen. Je maakt er een frisse salade mee en een heerlijk meloen drankje met rozemarijn dat zeker niet zal misstaan wanneer je een tuinfeest geeft.

Al eens ceviche geprobeerd? Na dit recept wordt je er helemaal wild van. Proberen dus! Ideaal als hip voorgerechtje of zelfs in je lunchbox. Kwestie van je collega’s jaloers te maken.

Onze andere doordeweekse recepten zijn zo eenvoudig en tegelijk zo gezond en lekker, dat je het zelf niet kan geloven.

Ik ben overtuigd dat je deze week alle recepten wil proberen!

Recepten in beeld

Aïoli
Basis groentenbouillon
Bulletproof coffee
Ceviche van kabeljauw met avocado
Groene smoothie met avocado
Groenten taco met varkensvlees en salsa roja
Heerlijk dragon kip met geroosterde worteltjes
Koude zomerse erwtensoep
Rode Kool sla met gedroogde veenbessen
Snelle vis curry met gegrilde bloemkool
Suikervrije meloen limonade met rozemarijn
Tomaten Risotto
Watermeloen salade