Zomer groenten & fruit

Deze week zijn de recepten zeer snel klaar – maar dat zeg ik altijd. Nochtans kreeg ik vorige week 2 keer de feedback dat veel recepten er moeilijk uitzagen of veel ingrediënten bevatten. Daar probeer ik nu dus iets beter op te letten.

Het is een evenwichtsoefening om leuke receptjes – en altijd andere! – te vinden die werkelijk heel makkelijk zijn. Al snel heb ik het idee: “Dat is te makkelijk, te eenvoudig, niks speciaals,…” Ik veronderstel dat dit iets is waar ik doorheen moet. Het kan fijn zijn om een slaatje samen te stellen met alleen maar sla, wat andere groenten en een eitje of kaas en er dan 1 klein ingrediënt aan toe te voegen dat het hele verschil maakt. Dat is dus de uitdaging voor de komende weken.

Deze week is de curry en de kip alvast klaar in 30 minuten, dat is zeker haalbaar voor iedereen, ook op een drukke werkdag.

Ook is er ijs, met bijzondere ingrediënten dat wel – die je misschien op het net moet bestellen, maar voor de rest makkelijker dan gewoon roomijs. En beter! Je krijgt er een echte energiestoot van.

Ik hoop dat er zeker één en ander tussenzit dat je kan en wil proberen.

Recepten van deze week:

Recepten – Klaar in +/- 30 minuten

Lunch:

Extra:

Recepten in beeld