Heerlijk zomers

Augustus is over het algemeen een heerlijk zomerse maand. Hopelijk krijgen we ook dit jaar mooie dagen. Aan het eten zal het alvast niet liggen.

Heerlijk lichte en frisse gerechten. Als de zon niet schijnt, dan zorgen je maaltijden in elk geval voor de zon aan tafel. Makkelijke recepten ook, want niemand kookt graag wanneer het buiten heerlijk warm is of wanneer de tuin om onderhoud schreeuwt.

Maak deze week alvast een grote pot groentebouillon klaar want die heb je nodig voor je risotto en voor je koude erwtensoep. Geen zorgen, dat is snel gefixed en het voegt zoveel smaak toe aan je eten.

De taco’s zijn heerlijk, maar marineer je vlees een dagje vooraf, zo heb je nog meer smaak! En laat je ook eens verleiden om een lekker zoete watermeloen te kopen. Je maakt er een frisse salade mee en een heerlijk meloen drankje met rozemarijn dat zeker niet zal misstaan wanneer je een tuinfeest geeft.

Al eens ceviche geprobeerd? Na dit recept wordt je er helemaal wild van. Proberen dus! Ideaal als hip voorgerechtje of zelfs in je lunchbox. Kwestie van je collega’s jaloers te maken.

Onze andere doordeweekse recepten zijn zo eenvoudig en tegelijk zo gezond en lekker, dat je het zelf niet kan geloven.

Ik ben overtuigd dat je deze week alle recepten wil proberen!

Recepten van deze week:

  • Je kan dit weekmenu bewaren voor later door op ‘save to my collections’ te klikken

  • Je kan deze recepten printen door op ‘Print Recipes’ te klikken

  • Je kan een boodschappenlijstje maken door op ‘shopping list’ te klikken. Je krijgt dan een volledige overzicht van alle ingrediënten die je nodig hebt om dit weekmenu te maken. Pas eventueel vooraf het aantal personen aan per recept. En wil je een bepaald recept niet maken? Zet dan het aantal personen op 0.

[wprm-saved-collection id=22133]