BASISRECEPTEN
Vegan mayonnaise
Meest populaire saus bij de Belgen: Mayonnaise. Het traditionele recept op basis van rauwe eierdooier vind je hier. Deze is natuurlijk niet geschikt voor zwangere vrouwen en vegans, want rauwe eieren
Basis groentenbouillon
Het lijkt misschien niet zo, maar bouillons zijn echt de moeite waard om zelf te maken. Het is eerst en vooral niet veel werk. Akkoord een gevogelte of een
Huisgemaakte mayonaise
Iets wat je ABSOLUUT zelf moet leren maken. Veel mensen lijken er een beetje schrik van te hebben, terwijl dit echt zo iets is dat je zelf in 2 minuten
Gekonfijte tomaten
Een techniek om nu nog snel toe te passen. Koop 1 kg mooie rijpe tomaten en konfijt ze. Konfijten is een bewaartechniek waarbij suiker en vet wordt gebruikt. Bij voorkeur
Groentenbouillon
[fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" parallax_speed="0.3" enable_mobile="no" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="0" padding_right="0" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no"
Kippenbouillon
Wanneer je thuis aan de slag wil met het maken van bouillon, dan is groenten- en kippenbouillon een goeie optie. Waarom? Hij is relatief snel klaar. Een groentebouillon kan
Nieuwsbrief
Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle recepten, experimenten, nieuwe workshops en aanbiedingen van Keukenrevolutie:
Waarom niet eens een workshop volgen?
Wil je graag beter leren koken en ook nog eens een leuke en ontspannende workshop volgen? Schrijf je dan zeker eens in voor een kookworkshop bij Keukenrevolutie. Wij hebben een mooi aanbod, zo is er voor elk wat wils.