Home/Energetische keuken

Vegan Buddha Bowl met quinoa en zwarte bonen balletjes

Buddha bowls zijn helemaal hip. Het zijn kommetjes, flink gevuld met groenten en granen en meestal zijn ze vegetarisch of

Skrei met prei, bloemkoolpuree en saffraansausje

Vanaf eind januari is Skrei verkrijgbaar. Je moet er wel snel bij zijn, want eind maart is het seizoen alweer

Linzensalade met lekker verpakte kip

Een perfecte winterse salade. Wie denkt dat salades alleen voor 's zomers zijn, heeft het mis, en dat wil ik

Low Carb geroosterde pompoen en Berloumi salade

De eerste zonnestralen in februari, doen een mens al gauw verlangen naar warmere dagen. Eén optimistische stap naar buiten zonder

‘Overnacht’ havermout

Overnight Oats Een gezond ontbijt op tafel krijgen is niet altijd even eenvoudig. Vooral tijd speelt daarbij een belangrijke rol.

Rode kool sla met Quinoa en radijsjes

Ik hou er wel van om kleurencombinaties te maken met eten. Niet dat ik bepaald veel aanleg heb voor kleur

Cashewnoten kaas

Cashewnotenkaas? Zoals in kaas van ... cashewnoten? Jawel, en helemaal lactosevrij! Dit is een heerlijk broodsmeersel of een lekkere dip

Vegan spaghetti carbonara met kokosspek

Sinds vorige week volg ik een aantal workshops over energetische voeding. Dat is een onderwerp dat mij al heel lang

Gebakken asperges met waterkerssaus en zalm

Eenmaal maart begint het enorm te jeuken. Die lentekriebel. En wat is het beste signaal dat het bijna zover is?