Home/Midden-Oosten

Shakshuka

Door |2016-11-02T10:12:29+01:00oktober 21st, 2015|

Vorige week had ik 2 blogs over de trends van 2016, die voorgesteld werden op Anuga, de grootste Europese voedingsbeurs. [...]

Rode linzen soep

Door |2015-10-09T13:52:43+02:00oktober 7th, 2015|

[fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" parallax_speed="0.3" enable_mobile="no" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" [...]

Bloemkool taboulé

Door |2016-11-02T10:38:25+01:00september 17th, 2015|

Blijkbaar is er een verschil tussen couscous en taboulé. Bij taboulé gaat het voornamelijk over peterselie, meer specifiek: bladpeterselie. Meisjes in het [...]

Bloemkool couscous: Bloemkool. Koriander. Paprika.

Door |2015-09-09T15:57:21+02:00juni 6th, 2015|

[fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" parallax_speed="0.3" enable_mobile="no" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" [...]

Laad meer berichten