Snel & makkelijk.

Kerstmis komt nu wel heel dichtbij. Hoog tijd dus om ook aan het Kerstmenu te beginnen denken. Deze week vind je een recept voor eendenborst. Lekker makkelijk en tegelijk ook feestelijk. Je kan dit nu al oefenen en eventueel op je Kersttafel zetten. Je zal niemand horen klagen.

Omdat we deze week al werk hebben aan de kerstboom en andere versieringen, aan het bedenken en kopen van cadeautjes, heb ik alleen maar makkelijke recepten. Stuk voor stuk snel klaar.

Dat is een beetje gelogen, want de pulled pork die heeft wel wat tijd nodig. Alleen is het vooral je oven die moet werken. Jij moet hem er in steken, uit elkaar trekken en opeten. Dat valt dus ook wel mee. Maar misschien toch best de varkensschouder en de ketchup op zondag klaarmaken. Ook de begeleidende koolsla wordt alleen maar beter door een nachtje te rusten.

Alle andere gerechten maak je gewoon de dag zelf.

Recepten van deze week:

  • Je kan dit weekmenu bewaren voor later door op ‘save to my collections’ te klikken

  • Je kan deze recepten printen door op ‘Print Recipes’ te klikken

  • Je kan een boodschappenlijstje maken door op ‘shopping list’ te klikken. Je krijgt dan een volledige overzicht van alle ingrediënten die je nodig hebt om dit weekmenu te maken. Pas eventueel vooraf het aantal personen aan per recept. En wil je een bepaald recept niet maken? Zet dan het aantal personen op 0.

[wprm-saved-collection id=22178]