Home/Pascale Naessens

Vegan Buddha Bowl met quinoa en zwarte bonen balletjes

Buddha bowls zijn helemaal hip. Het zijn kommetjes, flink gevuld met groenten en granen en meestal zijn ze vegetarisch of

Skrei met prei, bloemkoolpuree en saffraansausje

Vanaf eind januari is Skrei verkrijgbaar. Je moet er wel snel bij zijn, want eind maart is het seizoen alweer

Linzensalade met lekker verpakte kip

Een perfecte winterse salade. Wie denkt dat salades alleen voor 's zomers zijn, heeft het mis, en dat wil ik

Low Carb geroosterde pompoen en Berloumi salade

De eerste zonnestralen in februari, doen een mens al gauw verlangen naar warmere dagen. Eén optimistische stap naar buiten zonder

Kokant gebakken kip met pompoenpuree

Kip is bij ons thuis één van de favorieten. Ik eet het graag in allerlei gerechten. Voor doordeweeks is het

Tajine met kalsfvlees, cashewnoten en perziken

Een heerlijke stoofschotel, waar je heel weinig werk aan hebt. Eenmaal alle ingrediënten toegevoegd, is het alleen zaak om voldoende

Groentenstoemp met Mediteraans gehaktbroodje

Groenten in de stoemp. Dit is een echte kinderfavoriet, die ongelooflijk maar waar echt boordevol groenten zit. Aan de stoemp

Rode kool sla met Quinoa en radijsjes

Ik hou er wel van om kleurencombinaties te maken met eten. Niet dat ik bepaald veel aanleg heb voor kleur

Paprika’s gevuld met Quinoa

Een makkelijk vegetarisch doordeweeks recept. Je kan het prima vooraf klaarmaken en de dag zelf hoef je het enkel nog

Gegrilde Haloumi met mangoslaatje en kokos-tahini dressing

Een lekker fris slaatje, dat iedereen zal kunnen bekoren. Probeer zeker eens om een potje tahin te bemachtigen. Het is

Bloemkoolcouscous met gedroogd fruit en geroosterde noten

Bloemkool couscous komt bij ons regelmatig op tafel. Dat komt omdat hij in de eerste plaats heel lekker is, maar

Laad meer berichten