Makkelijke gezonde recepten, homemade, voor elke avond van de week.

  • Makkelijke recepten die ‘s avonds na een vermoeiende dag snel en efficiënt op tafel raken.
  • Lichte gerechten die een gezonde nachtrust garanderen
  • Lekkere gerechten, boordevol groenten, die ook de kinderen (en eventueel je partner) kunnen overtuigen dat gezond ook lekker is

Wanneer je beslist gezonder te gaan eten, kan dit nogal op weerstand botsen. Zo ook bij ons. De kinderen, die heel veel lusten, vallen toch vooral voor spaghetti, frietjes en een traditioneel potje appelmoes met worsten.

Mijn partner is bij mij gelukkig geen probleem, wel intendeel! Johan is de specialist in time management en persoonlijke efficiëntie. Gezonde voeding is één van de belangrijkste zaken die je kan invoeren om jezelf beter te voelen en het beste uit jezelf te halen. Wij vormen hierin een goeie tandem: Johan gaat steeds op zoek naar nieuwe wetenschap, ik naar lekkere gerechten die hierbij passen.

Sinds ik begonnen ben met de keukenrevolutie, hebben we elke week minstens 5 nieuwe gerechten op tafel. Dat brengt ongelooflijk veel variatie en is tegelijk een grote uitdaging.

Heb jij weinig tijd om te koken? Kies dan een 10-tal gezonde favorieten die je zonder recept leert maken en zet deze regelmatig op tafel. Zo kan je snel eten op tafel krijgen zonder veel stress.

Easy Weekday Dinners

Meer recepten