Natuurlijk genezen.

Als alles goed gaat, dan ben je nu al bijna 1 week heel aandachtig voor je suikerverbruik. Misschien merk je ondertussen hoe suiker stiekem in je maaltijden sluipt en je meer suiker eet dan je zelf dacht. Misschien heb je al een aantal keer echt moeite gehad om niet te bezwijken aan je suikerdrift.

Dit is dus een goed moment om te voorzien in lekkere, warme en voedende maaltijden. Want het is dikwijls honger, gewoontes of emoties die ons naar suiker doen grijpen. Wat zijn jouw moeilijke momenten. Let eens op, dikwijls zijn er een paar momenten waarop het fout gaat. Probeer voor die momenten een strategie te voorzien.

Ondertussen zijn veel mensen ziek. Verkoudheden en zelfs de gevreesde griep zou in het land zijn. Dit is geen goed moment om ziek te worden (is het dat ooit?). Daarom is er deze week een recept voor één van de oudste geneesmiddelen. Kippensoep. Goed voor lichaam en geest en dus perfect voor de moeilijke suikervrije week die ons te wachten staat.

Er is echter ook goed nieuws: de dagen worden alweer wat langer. Zou de lente al in zicht zijn?

Recepten van deze week:

  • Je kan dit weekmenu bewaren voor later door op ‘save to my collections’ te klikken

  • Je kan deze recepten printen door op ‘Print Recipes’ te klikken

  • Je kan een boodschappenlijstje maken door op ‘shopping list’ te klikken. Je krijgt dan een volledige overzicht van alle ingrediënten die je nodig hebt om dit weekmenu te maken. Pas eventueel vooraf het aantal personen aan per recept. En wil je een bepaald recept niet maken? Zet dan het aantal personen op 0.

[wprm-saved-collection id=22080]