Een rustig begin.

De start van een nieuw jaar heeft bij veel mensen het effect van het startschot op de 100m sprint op de Olympische spelen. We schieten uit de startblokken met maar één gedachte: om van dit jaar ons topjaar te maken. Hèt jaar waarin alles anders zal zijn, dan de vorige jaren. Waarin we tijd nemen voor onszelf en voor ons gezin, waarin het allemaal wat minder of misschien net wat meer mag zijn. Hèt jaar waarin we, deze keer voor echt, aan onze gezondheid gaan werken. Waarin we kilo’s gaan verliezen en uren gaan sporten, zodat we op het einde van dit jaar misschien echt wel in staat zijn om de 100 meter in een recordtempo te lopen.

Herkenbaar? Misschien niet zo extreem, maar velen onder ons maken plannen voor het komende jaar. En de realiteit is niet dat we op het einde van het jaar al die plannen gerealiseerd hebben, maar dat tegen eind januari al 40% van deze plannen verdwenen zijn in de catacomben van alle goede voornemens.

Daarom. Laat ons dit jaar rustig starten. Neem de tijd om je intenties uit te werken en vooral ze op papier te zetten. Januari is de maand van de trage start, van de voorbereiding en dan vliegen wij er in februari wel in, goed voorbereid en met een realistisch plan. Op die manier wordt de kans een heel pak groter dat we dit jaar kunnen afsluiten met een mooi lijstje realisaties.

Recepten van deze week:

  • Je kan dit weekmenu bewaren voor later door op ‘save to my collections’ te klikken

  • Je kan deze recepten printen door op ‘Print Recipes’ te klikken

  • Je kan een boodschappenlijstje maken door op ‘shopping list’ te klikken. Je krijgt dan een volledige overzicht van alle ingrediënten die je nodig hebt om dit weekmenu te maken. Pas eventueel vooraf het aantal personen aan per recept. En wil je een bepaald recept niet maken? Zet dan het aantal personen op 0.

[wprm-saved-collection id=20963]