Klassiekers gezonder2020-01-16T15:26:06+01:00

KLASSIEKERS GEZONDER

Ik geloof dat gezonde voeding persoonlijk is. Wat voor de ene persoon goed doet aan zijn lichaam, kan iemand anders een slecht gevoel opleveren. Daarom moet je zelf op zoek, naar jouw ideale ‘dieet’. Probeer gewoon onze recepten en voel wat ze met je lichaam doen, dan kom je er vanzelf achter wat jij nodig hebt.

Iedereen geeft ook een ander idee over gezond. Voor mij is gezonde voeding, eten dat je energie heeft, dat zorgt voor gezonde darmen en goedwerkende hersenen en dat je in staat stelt het beste uit jezelf te halen. De focus ligt dan ook niet op gewichtsverlies ofzo, wel op een goed evenwicht in macro-nutriënten en voldoende vitamines en mineralen en uiteraard moet het lekker zijn!

Toch ben ik er zeker van dat er 1 ding is dat geldt voor iedereen! Ga zelf terug koken en vergeet alle pakjes, potjes en kant-en-klaar maaltijden. Ik weet het, niet makkelijk met een druk leven, maar toch, het brengt op.

Wanneer je zelf kookt met pure en natuurlijke producten dan weet je wat je eet. Je zal automatisch betere keuzes maken en wanneer je bovendien alleen natuurlijke producten eet en alles zelf klaarmaakt, dan ga je vanzelf minder taart, koekjes, frietjes, pizza enz. eten. Die dingen zijn immers niet op 5 minuten klaar.

Onze recepten voldoen dan ook niet aan 1 vastomlijnd dieet. Sommige vallen onder Paleo, andere zijn dan weer Keto of koolhydraatarm, een groot deel vallen onder de combinatiemethode (bekend geworden door Pascale Naessens). Ze hebben 1 ding geween: ze zijn allemaal lekker en gezond! Ga dus op zoek naar jouw favoriete recepten en leer ze stap voor stap kennen. Zo wordt gezond koken even vanzelfsprekend als ademen.

Succes!

Meer Berichten Laden

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle recepten, experimenten, nieuwe workshops en aanbiedingen van Keukenrevolutie:

Waarom niet eens een workshop volgen?

Wil je graag beter leren koken en ook nog eens een leuke en ontspannende workshop volgen? Schrijf je dan zeker eens in voor een kookworkshop bij Keukenrevolutie. Wij hebben een mooi aanbod, zo is er voor elk wat wils.

Kies een workshop

Ga naar de bovenkant