Puur Naessens

Ik weet dat heel wat dames fan zijn van Pascale Naessens. Ik trouwens ook. Omdat het deze maand gaat over detox en gebalanceerd eten, heeft zij zeker een plekje verdiend.

Deze week gaan we dus all the way into Pascale. Ik heb voor jullie 5 gerechten klaargemaakt, die naar mijn aanvoelen ook door de mannen en de kinderen zullen gesmaakt worden.

Waarom Naessens in de Detox maand? Ik geloof dat Pascale haar maaltijden en levenswijze niet als detox ziet, maar als een manier om op lange termijn gezond te leven en te eten. Nu dat is natuurlijk ook onze bedoeling. Haar combinatiedieet, aangevuld met haar visie over gluten en lactose, past volgens mij helemaal in een gezond eetpatroon.

Voor velen is dit echter een grote stap en vandaar dat ik deze gerechten nu toch met jullie deel. Probeer het eens één week. Eet deze week eens geen of alleszins veel minder gluten: laat brood en pasta eens aan de kant staan. Voel wat dit met je lichaam doet. De kans is immers groot dat je darmen je dankbaar zullen zijn.

Neem ’s middags en ’s morgens de gerechten van vorige week erbij. Zo heb je voldoende ideeën om de week door te komen.

Wil je meer weten over het combinatiedieet van Pascale? Lees hier meer.

Recepten van deze week:

Recepten:

Recepten in beeld