Comfort food.

Nu we eind november naderen, wordt het weer steeds frisser er grilliger. ’s Morgens en ’s avonds is het echt koud. Zalig moment om het binnenshuis gezellig te maken: open haard aan, kaarsjes op tafel en een goed (kook)boek.

Dat roept ook om ander eten, comfort eten, dat je kan eten met je handen, voor de open haard of gezellig aan tafel met een hoop kaarsjes. Dat alles brengt warmte op tafel en in je hart. We hebben het nodig met dit weer.

De ribbetjes, de gehaktballetjes en goulash kan je ruimschoots vooraf klaarmaken, de smaken worden alleen maar beter door een dagje of twee rust. De pasta is dan weer zo snel klaar dat je tijd overhoudt om een gezelschapspelletje te spelen.

Recepten van deze week:

  • Je kan dit weekmenu bewaren voor later door op ‘save to my collections’ te klikken

  • Je kan deze recepten printen door op ‘Print Recipes’ te klikken

  • Je kan een boodschappenlijstje maken door op ‘shopping list’ te klikken. Je krijgt dan een volledige overzicht van alle ingrediënten die je nodig hebt om dit weekmenu te maken. Pas eventueel vooraf het aantal personen aan per recept. En wil je een bepaald recept niet maken? Zet dan het aantal personen op 0.