Rainy Days

Het lijkt wel een beetje alsof het dag en nacht regent, en nu bovendien de temperaturen kelderen, lijkt het of de winter echt in het land is. Misschien krijgen we nu eindelijk een kerstgevoel, want dat komt er nu heel snel aan.

Regenachtig weer, heeft op mij niet de beste invloed. Ik word er makkelijk een beetje mistroostig van, de zin om buiten te komen ontbreekt en het gebrek aan zuurstof maakt dat ik veel lomer ben dan normaal. Een goeie reden om gezonde maaltijden op tafel te zetten, die voldoende energie geven.

De salade met mango brengt even een zomerse herinnering op tafel en raar maar waar mango’s zijn op hun best van november tot april. Nu dus. Koop een mooie rijpe mango en geniet van zijn natuurlijke zoete smaak en denk heel even, dat het weer zomer is.

De gerechten van deze week, zijn stuk voor stuk makkelijk te maken. Vergeet onze boodschappenlijstjes niet. Je kan de recepten die je wil klaarmaken aanduiden door op het winkelwagentje te klikken en ze komen in een lijstje te terecht, dat je enkel nog moet afdrukken en meenemen.

Recepten van deze week:

  • Je kan dit weekmenu bewaren voor later door op ‘save to my collections’ te klikken

  • Je kan deze recepten printen door op ‘Print Recipes’ te klikken

  • Je kan een boodschappenlijstje maken door op ‘shopping list’ te klikken. Je krijgt dan een volledige overzicht van alle ingrediënten die je nodig hebt om dit weekmenu te maken. Pas eventueel vooraf het aantal personen aan per recept. En wil je een bepaald recept niet maken? Zet dan het aantal personen op 0.

[wprm-saved-collection id=22174]