Loading...
Recepten2018-01-07T21:06:03+00:00

NIEUWE RECEPTEN

Groentenstoemp met Mediteraans gehaktbroodje

Groenten in de stoemp. Dit is een echte kinderfavoriet, die ongelooflijk maar waar echt boordevol groenten zit. Aan de stoemp komen bovendien totaal geen aardappelen te pas - dus hij bevat weinig koolhydraten en daardoor [...]

‘Overnacht’ havermout

Overnight Oats Een gezond ontbijt op tafel krijgen is niet altijd even eenvoudig. Vooral tijd speelt daarbij een belangrijke rol. Dat verklaart wellicht het succes van boterhammetjes met choco - hoe rap zijn die niet [...]

  • huevos rancheros

Huevos Rancheros

Huevos Rancheros Huevos watte? Heuvos Rancheros of eitjes van de Mexicaanse cowboys. Ze worden als stevig ontbijt opgediend, maar bij ons komen ze ook wel eens op zaterdagmiddag of doordeweeks 's avonds op tafel. Alvast [...]

Ben je op zoek naar inspiratie en leuke, nieuwe gezonde gerechten? Dan ben je op de juiste plaats.

Keukenrevolutie maakt, test en deelt gerechten die je gezondheid ten goede komen. Onze eigen inspiratie vinden we in een omvangrijke kookboekenverzameling, op het web, in tijdschriften,… In feite zowat overal.

Onze focus ligt op gezonde voeding, zonder daarin door te drammen of ongezellig te worden, die past in een druk gezinsleven.

Keukenrevolutie maakt het je graag makkelijk. Daarom hebben we een aantal hulpmiddeltjes in de site ingebouwd.

  • Wil je één van onze recepten proberen en wil je de ingrediënten op een handig boodschappenlijstje? Ga dan ofwel naar de pagina met het boodschappenlijstje en kies daar je recept of klik bij het recept op het winkelkarretje en alle ingrediënten verschijnen op je boodschappenlijst. Je kan makkelijk het aantal personen veranderen, de hoeveelheden van de benodigde ingrediënten volgen vanzelf. Druk af en klaar.

  • Daarnaast stellen wij een wekelijks menuplan voor, boordevol recepten die zowel lekker als snel klaar zijn. Zo hoef jij iet langer na te denken over de planning van je maaltijden, geef toe, dat is toch elke keer weer een karwei. Staat er een recept tussen dat je niet lust? Geen probleem, we hebben zeker en vast alternatieven tussen onze receptjes.

  • Ga je liever zelf aan de slag met je menuplan? Dat kan ook, we hebben een handige planner in de site zitten, die je toelaat al je maaltijden naar believen te plannen, zoals het jou uitkomt.

Check dus zeker hieronder de recepten, die gebundeld zijn in een duidelijk overzicht. Geniet ervan en laat zeker en vast weten wanneer je een recept uitgeprobeerd hebt op onze Facebook pagina

Onze persoonlijke top 10

Er zijn zo van die recepten waar je altijd op kan terugvallen. Wanneer er te weinig tijd is, er geen zin is, of weinig ingrediënten in huis… dan komen bij ons volgende recepten steevast op het menu. Het helpt ons om gezonder te eten en dit ook vol te houden. Misschien een idee om zelf jullie persoonlijke top 10 te maken?

Zoek recepten op maaltijd

Zoek recepten op gerecht

keukenrevolutie lunch

Aperitief

keukenrevolutie voorgerechten

Voorgerechten

keukenrevolutie avond

Hoofdgerechten

keukenrevolutie desserts

Desserts

keukenrevolutie Brood en gebak

Brood & Gebak

keukenrevolutie lunch

Sauzen & Dips

Zoek recepten op dieet

keukenrevolutie glutenvrije recepten

Glutenvrij

keukenrevolutie raw food

Raw