Loading...
Recepten 2017-01-23T14:41:48+00:00

Ben je op zoek naar inspiratie en leuke, nieuwe gezonde gerechten? Dan ben je op de juiste plaats.

Keukenrevolutie maakt, test en deelt gerechten die je gezondheid ten goede komen. Onze eigen inspiratie vinden we in een omvangrijke kookboekenverzameling, op het web, in tijdschriften,… In feite zowat overal.

Onze focus ligt op gezonde voeding, zonder daarin door te drammen of ongezellig te worden, die past in een druk gezinsleven.

Keukenrevolutie maakt het je graag makkelijk. Daarom hebben we een aantal hulpmiddeltjes in de site ingebouwd.

  • Wil je één van onze recepten proberen en wil je de ingrediënten op een handig boodschappenlijstje? Ga dan ofwel naar de pagina met het boodschappenlijstje en kies daar je recept of klik bij het recept op het winkelkarretje en alle ingrediënten verschijnen op je boodschappenlijst. Je kan makkelijk het aantal personen veranderen, de hoeveelheden van de benodigde ingrediënten volgen vanzelf. Druk af en klaar.

  • Daarnaast stellen wij een wekelijks menuplan voor, boordevol recepten die zowel lekker als snel klaar zijn. Zo hoef jij iet langer na te denken over de planning van je maaltijden, geef toe, dat is toch elke keer weer een karwei. Staat er een recept tussen dat je niet lust? Geen probleem, we hebben zeker en vast alternatieven tussen onze receptjes.

  • Ga je liever zelf aan de slag met je menuplan? Dat kan ook, we hebben een handige planner in de site zitten, die je toelaat al je maaltijden naar believen te plannen, zoals het jou uitkomt.

Check dus zeker hieronder de recepten, die gebundeld zijn in een duidelijk overzicht. Geniet ervan en laat zeker en vast weten wanneer je een recept uitgeprobeerd hebt op onze Facebook pagina

Laatste recepten.

Volg & deel de Keukenrevolutie.

Inschrijven

Mis geen enkel recept!!

Schrijf je in op de nieuwsbrief zo krijg je al dit lekkers elke week rechtstreeks in je inbox

Inschrijven

Recepten per maaltijd.

Gedurende de drukke werkweek, heb je geen tijd om uren in de keuken te staan. Toch wil je er voor zorgen dat je gezin gezonde en zelfgemaakte maaltijden kan eten, zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds, met af en toe een gezonde snack tussendoor.

Misschien kook je graag en heb je in het weekend wat meer tijd? Vrienden of familie op bezoek? Gezond eten is helemaal niet saai en past perfect bij elke feestelijke gelegenheid. Bekijk dan ook eens onze weekend & feestelijke maaltijden waarmee je zelfs de grootste Bourgondiër kan bekoren.

Recepten per gerecht.

Zoek je liever per gerecht, dan kan je hier terecht voor onze recepten.

Feestelijk

Voorgerechten

Hoofdgerechten

mayonaises

Sausen & Dips

gezonde desserten

Dessert

paleo noten brood keukenrevolutie

Brood & Gebak

pink smoothie

Gezonde Drankjes

Recepten per ‘dieet’.

Bij Keukenrevolutie volgen we de ontwikkelingen op voedingsgebied op de voet. Na heel wat zaken ‘onderzocht en geëxperimenteerd’ te hebben, voelen we ons zelf het best bij een dieet of liever gezegd levensstijl die bestaat uit zoveel mogelijk groenten, aangevuld met gezonde vetten (ketose dieet), dierlijke eiwitten en slechts een beetje koolhydraten. Onze recepten sluiten dan ook aan bij het Pascale Naessens, Paleo en Bulletproof dieet, met een eigen ‘eigenzinnige’ toets.

Courgette pasta

Glutenvrij

paleo noten brood keukenrevolutie

Suikervrij

Ik volg je recepten iedere week en kijk uit naar vrijdag wanneer je mailtje komt. Ik heb al meerdere recepten uitgeprobeerd en ik moet zeggen: ik ben fan! Echt tof dat je dit doet!! Mijn favoriet die ik al meerdere keren heb gemaakt is de granola. Maar de cashewpasta zal ik ook maken.
Marieke Buerman

Leave A Comment