Een brood dat volledig uit nootjes bestaat, of toch ongeveer. Daardoor is dit brood geschikt voor een glutenvrijdieet, voor een keto of een Paleodieet. Bovendien is het zeer makkelijk te maken!

Paleo notenbrood
Recept Afdrukken
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 1 uur
Porties
brood
Ingrediënten
  • 800 gram gemengde noten
  • 1/3 handvol sesamzaadjes
  • 1/3 handvol pompoenpitten
  • 1/3 handvol zonnebloempitten
  • 6 eieren
  • 100 gram gesmolten kokosolie
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 1 uur
Porties
brood
Ingrediënten
  • 800 gram gemengde noten
  • 1/3 handvol sesamzaadjes
  • 1/3 handvol pompoenpitten
  • 1/3 handvol zonnebloempitten
  • 6 eieren
  • 100 gram gesmolten kokosolie
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Instructies
  1. Hak alle noten in de blender, maak er zeker geen dunne bloem van, laat nog wat stukjes over. Hak ze elk apart, zo kan je de dikte beter onder controle houden.
  2. Meng alles met de losgeklopte eieren en doe in een broodvorm
  3. Afbakken in een oven op 160 graden gedurende 60 min Laat even afkoelen in de vorm en laat dan verder afkoelen op een rooster
Notities

notenbroodvertikaal

Deel dit Recept