KOOKSTUDIO

In onze nieuwe kookstudio organiseren we kookworkshops, demo’s en tastings. Telkens weer staat een eenvoudige en heerlijk gezonde familiekeuken centraal.

REFRESH YOUR DAILY COOKING

SPICE UP YOUR PARTY

 ONS AANBOD KOMT WELDRA ONLINE

CATERING

Koken is onze passie en die delen we graag met jou. Geef je een feestje voor familie of vrienden en heb je geen zin om zelf uren in de keuken te staan. Wij helpen graag. 

ONS AANBOD KOMT WELDRA ONLINE

COACHING

Wil je graag gezonder leven, maar wil het maar niet lukken. Wij hebben ervaring in gedragsverandering en coaching en kunnen jouw proces ondersteunen en begeleiden. 

ONS AANBOD KOMT WELDRA ONLINE  

JUICE UP YOUR LIFE

ONMISBAAR IN ELKE KEUKEN

THERMOMIX

ONTDEK DE THERMOMIX

Thermomix wordt enkel verkocht via directe verkoop en is niet verkrijgbaar in winkels of warenhuizen.

Om de werking van de Thermomix te zien komen wij graag bij u thuis een demo geven voor u persoonlijk of voor uw familie en vrienden. 3 koppels is ideaal. Wij maken een 6-tal gerechten klaar en de demo duurt ongeveer 2,5 uur. De demo is gratis, het enige wat wij vragen is dat u de ingrediënten aankoopt.

Deze demo is uiteraard volledig vrijblijvend, u hebt geen enkele aankoopverplichting.

Misschien kom je liever bij ons een demo volgen? 

Schrijf je dan in op 1 van onze Thermomix demo’s. Wij vragen 8 euro voor de maaltijd, maar die krijg je teruggestort mocht je achteraf een Thermomix bij ons aanschaffen. Je bent uiteraard tot niets verplicht wanneer je een demo komt bijwonen.

DE THERMOMIX IS ONTWORPEN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK! 

Net zoals met alle toestellen, kan het wat onwennig zijn om je Thermomix veel te gebruiken. Nochtans is dat precies waarvoor hij ontworpen is. Om je te helpen alles uit je toestel te halen, organiseren wij regelmatig een kookworkshop met Thermomix. Heb je zelf al een Thermomix en wil je hem nog meer leren gebruiken? Kom dan naar 1 van onze workshops.