Kookworkshops

Tijdens één van de kookworkshops van Keukenrevolutie leer je op een leuke manier gezonder koken, zo leg je een basis waar je thuis mee aan de slag kan.

Keukenrevolutie organiseert verschillende workshops rondom gezonde voeding. Of je nu beginner bent en de basis wil leren, op zoek bent naar meer inspiratie of kennis wil maken met een energetische of een glutenvrije-, lactosevrije- of suikervrije keuken? Je vindt bij ons zeker je gading.

Organiseer je graag een kookworkshop bij je thuis? Dat kan natuurlijk ook. Laat me weten welke thema’s jou aanspreken en dan werk ik die graag voor jou uit.

Workshops + Data

Bekijk onze workshops

Persoonlijke Coaching

Iedereen is uniek. Elke situatie is anders. Keukenrevolutie helpt je gezonder te koken en te leven. Een levenslang geschenk voor jou en je gezin.

Je levensstijl aanpassen is niet makkelijk. Heb jij al meerdere keren geprobeerd gezonder te leven, door gezonder te koken voor jou en je gezin? Herval je telkens in je oude gewoonten? Vind je het moeilijk om consequent zelf te koken en gezonde maaltijden te bereiden?

Een gezondere levensstijl en gezond koken aanleren, vergt een inspanning, vooral de eerste weken. Daarna wordt het een gewoonte en gaat het veel vlotter. Die eerste weken doorkomen zin cruciaal. Speciaal voor mensen die het echt menen met hun gezondheid en die van hun gezin, heeft Keukenrevolutie een coachingprogramma ontwikkeld.

Wil jij dus écht werk maken van verandering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over dit programma, waarbij je kan rekenen op persoonlijke begeleiding bij jou thuis, gedurende 8 weken. We nemen je keuken onder handen, schaven je kennis bij, leren je de nodige kooktechnieken aan en stellen een aangepast programma op, dat past bij jouw leven en jouw gezin.

Wil jij graag overleggen over je persoonlijke situatie, zit je met vragen over deze coaching? Ik geef je heel graag meer uitleg op een persoonlijke manier.

Ik wil meer weten

Catering & kok aan huis.

Lekker eten, zonder zorgen.

Het is onze missie om je gasten te verwennen met heerlijke, pure gezonde voeding. Zo lekker dat niemand gelooft dat het ook nog gezond is.

Denk feest en je denkt eten! Lekker eten.

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, babyborrel of misschien een zakendiner? Wil je dit graag thuis organiseren, maar krijg je al rillingen bij het idee alleen? Laat je helpen door Keukenrevolutie. We doen de boodschappen, de voorbereidingen, de bediening en de opkuis achteraf. Zo kan jij gezellig en ontspannen mee genieten met je gasten.

Vaak wordt gedacht dat gezonde voeding niet lekker is. Tenminste, niet lekker genoeg voor een feest. Keukenrevolutie bewijst je graag het tegendeel. Bij al onze gerechten zoeken we naar het perfecte evenwicht tussen lekker en gezond. We zijn voortdurend op zoek naar creatieve combinaties met gezonde groenten, voedzame granen en de meest natuurlijke seizoensgebonden producten.

Vertel ons wat je te vieren hebt en wij zorgen voor een aangepaste feestdis.

  • Voor kok aan huis kan je bij ons terecht voor gezelschappen van 8 tot 20 personen.
  • Voor catering kan je bij ons terecht voor feesten tot 30 personen en buffetten tot 50 personen.

Wil jij een vegetarisch menu of misschien wel een Paleo feest? Een sapjes- en smoothiesbar? Dat kan. Wij houden rekening met al je dieetwensen en maken met plezier gluten- en lactosevrije alternatieven klaar.

Geen enkele vraag is te groot of te klein. Als het voor jou belangrijk is, dan is het dat ook voor ons. Laat ons je helpen je feest perfect te maken.

Ik wil onbezorgd en gezond feesten

Inschrijven

Mis geen enkel recept, weekplan of weetje

Schrijf je in op de nieuwsbrief zo krijg je wekelijks onze plannen in je mailbox
Inschrijven