Loading...
Aanbod Kookworshops 2017-11-30T10:13:56+00:00

PRIVE WORKSHOP

Voor groepen van min 6 tot maximum 12 persoon organiseren wij privé kookworkshops.

Hebben jullie iets te vieren in de familie? Zin in een culinair avondje uit met vrienden/vriendinnen? Misschien zelfs een vrijgezellenactiviteit? Alles kan!

Ook de keuze van de workshop kan volledig aan jullie wensen aangepast worden. Dus naast onze gewone workshops kunnen jullie ook gepersonaliseerde workshops aanvragen.

Stuur een mailtje en dan bekijken we hoe ik jullie een overheerlijke avond kan bezorgen.

OOK IN ONZE SHOP

CADEAUBON

Wil je graag iemand verrassen met een leuk cadeau? Bestel dan een cadeaubon van Keukenrevolutie. Je kan zelf het bedrag kiezen dat je wil schenken, de cadeaubon blijft 1 jaar geldig en mag gebruikt worden voor alle workshops en producten van Keukenrevolutie

ONMISBAAR IN ELKE KEUKEN

THERMOMIX

Thermomix wordt enkel verkocht via directe verkoop en is niet verkrijgbaar in winkels of warenhuizen.

Om de werking van de Thermomix te zien komen wij graag bij u thuis een demo geven voor u persoonlijk of voor uw familie en vrienden. 3 koppels is ideaal. Wij maken een 6-tal gerechten klaar en de demo duurt ongeveer 2,5 uur. De demo is gratis, het enige wat wij vragen is dat u de ingrediënten aankoopt.

Deze demo is uiteraard volledig vrijblijvend, u hebt geen enkele aankoopverplichting.

Misschien kom je liever bij ons een demo volgen?

Schrijf je dan in op 1 van onze Thermomix demo’s. Wij vragen 8 euro voor de maaltijd, maar die krijg je teruggestort mocht je achteraf een Thermomix bij ons aanschaffen. Je bent uiteraard tot niets verplicht wanneer je een demo komt bijwonen.

DE THERMOMIX IS ONTWORPEN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK!

Net zoals met alle toestellen, kan het wat onwennig zijn om je Thermomix veel te gebruiken. Nochtans is dat precies waarvoor hij ontworpen is. Om je te helpen alles uit je toestel te halen, organiseren wij regelmatig een kookworkshop met Thermomix. Heb je zelf al een Thermomix en wil je hem nog meer leren gebruiken? Kom dan naar 1 van onze workshops.