WELKOM IN DE KEUKENREVOLUTIE KOOKSTUDIO

Keukenrevolutie biedt een ruime variatie leuke kookworkshops aan.

Wij willen thuiskoks inspireren en motiveren om dagelijks voedzame, gezonde en smaakvolle maaltijden op tafel te toveren zonder stress en in een minimum aan tijd

Kookworkshops

Kies je favoriet!

Kookworkshops

Bekijk onze volledige kalender en kies je favoriete workshops, voor thuiskoks van alle niveaus. Je leert bij ons ontspannen, gezond en intuïtief koken.

BEKIJK ONZE KALENDER

Privé Kookworkshops

Vanaf 6 personen

Privé Kookworkshops

Vanaf 6 tot 12 personen kan je bij ons terecht voor een leuke privé workshop. Kies uit 1 van onze meest populaire thema’s of geef je eigen voorkeur door!

MEER INFO

Voor bedrijven

Voor gezonde en energieke medewerkers

Teambuilding kookworkshops

Voor bedrijven hebben wij een aangepast aanbod. Wil jij je medewerkers ook ondersteunen in een gezonde levensstijl en investeer jij met plezier in hun gezondheid?

MEER INFO

Wij hebben een uniek aanbod kookworkshops:

  • Gezond koken

  • Makkelijk Gezinsvriendelijk koken

  • Hip & Trendy

Eerstkomende workshops

Op 14 februari 2019 komt de nieuwe kalender online. Kom zeker een kijkje nemen.

OOK IN ONZE SHOP

CADEAUBON

Wil je graag iemand verrassen met een leuk cadeau? Bestel dan een cadeaubon van Keukenrevolutie. Je kan zelf het bedrag kiezen dat je wil schenken, de cadeaubon blijft 1 jaar geldig en mag gebruikt worden voor alle workshops en producten van Keukenrevolutie

ONMISBAAR IN ELKE KEUKEN

THERMOMIX

Thermomix wordt enkel verkocht via directe verkoop en is niet verkrijgbaar in winkels of warenhuizen.

Om de werking van de Thermomix te zien komen wij graag bij u thuis een demo geven voor u persoonlijk of voor uw familie en vrienden. 3 koppels is ideaal. Wij maken een 6-tal gerechten klaar en de demo duurt ongeveer 2,5 uur. De demo is gratis, het enige wat wij vragen is dat u de ingrediënten aankoopt.

Deze demo is uiteraard volledig vrijblijvend, u hebt geen enkele aankoopverplichting.

Misschien kom je liever bij ons een demo volgen?

Schrijf je dan in op 1 van onze Thermomix demo’s. Wij vragen 8 euro voor de maaltijd, maar die krijg je teruggestort mocht je achteraf een Thermomix bij ons aanschaffen. Je bent uiteraard tot niets verplicht wanneer je een demo komt bijwonen.

DE THERMOMIX IS ONTWORPEN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK!

Net zoals met alle toestellen, kan het wat onwennig zijn om je Thermomix veel te gebruiken. Nochtans is dat precies waarvoor hij ontworpen is. Om je te helpen alles uit je toestel te halen, organiseren wij regelmatig een kookworkshop met Thermomix. Heb je zelf al een Thermomix en wil je hem nog meer leren gebruiken? Kom dan naar 1 van onze workshops.