KOOKWORKSHOPS

WORKSHOPS VOOR ALLE NIVEAUS

van keukenkluns tot keukenninja

De inhoud van onze workshops wordt zorgvuldig samengesteld. De gerechten die we maken en de technieken die we gebruiken variëren van makkelijk tot iets bewerkelijker.

Ons aanbod sluit aan bij ons groot enthousiasme over een heerlijk gezonde keuken tot de geweldig smaakvolle wereldkeuken en natuurlijk willen wij ook jullie laten ontdekken hoe smaak en techniek zorgen voor betere maaltijden.

Workshops in de kijker

Wij bieden voorlopig geen open workshops aan. Van zodra het opnieuw mogelijk is, vliegen we er weer in! 
STUK VOOR STUK LEUKE & KWALITATIEVE WORKSHOPS
Onze doelstelling is jou een leuke en inspirerende workshop aan te bieden, en wij doen onze uiterste best 🙌🏼 om er voor te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt, dat er recepten voor ieders smaak 🥞 zijn en dat iedereen als een betere kok 🍳 bij ons vertrekt. Zodat jullie met liefde ❤️ terugkomen naar de volgende workshop.

Overzicht van al onze geweldig leuke workshops

WIJ HEBBEN OOK 

Kookworkshops voor teambuildings voor bedrijven

We hebben verschillende mogelijkheden voor bedrijven: teambuildings, lezingen over gezonde voeding, workshops rond de identiteit van je bedrijf,…

  • Bevordert samenwerking van je teams

  • Vereist overleg, waarbij de expertise vaak verschoven is naar andere mensen in het team

  • Leidt tot een afgewerkt product, dat uiteindelijk iedereen gezellig samenbrengt

Bekijk het aanbod voor bedrijven

WAAROM LEREN KOKEN?

Voordelen & resultaten

Of je koken nu een dagelijkse sleur of een leuke hobby vindt, ik ben er van overtuigd dat je tijdens onze workshops heel wat zal bijleren:

over gezonde voeding, over ingrediënten, over technieken

Bovendien houden we het, naast het informatieve gedeelte, ook gewoon gezellig en leuk. Zin in een ontspannend moment, waar je ook later nog iets aan hebt? Probeer het gewoon eens!

Maak kennis met 

jouw workshop begeleider

Sylvianne Spitaels

Alle kookworkshops worden begeleid door Sylvianne Spitaels. Dat ik ooit afstudeerde als economist en jaren warkzaam was als consultant en projectleider is wellicht weinig relevant. Interessanter is te weten dat ik al vele jaren gepassioneerd ban door alles wat met eten te maken heeft. Een 10-tal jaar terug ging ik opnieuw studeren, na eerst een jaar trendwatching te studeren, vond ik het eindelijk het moment om met mijn passie iets te doen. Ik schreef mij in voor een 2-jarige verkorte opleiding tot keukenverantwoordelijke in Hotelschool Spermalie, in Brugge.

Sindsdien, ben ik bijna altijd in mijn eigen keuken te vinden, zit ik op restaurant in België of in het buitenland (ik ga op reis om te eten) of vind je mij aan mijn bureau, waar ik eindelool kookboeken lees of het internet afstruin op zoek naar meer eten.

Mijn missie is mensen te leren koken. Simpel! Zelf koken is de belangrijkste stap naar gezonder leven, alleen hebben veel mensen geen tijd, geen zin of gewoon de kennis niet om zelf aan de slag te gaan. Daar wil ik graag bij helpen! Met makkelijke recepten, met mijn kookworkshops (ik heb er ondertussen al meer dan 500 gegeven) en met allerlei informatie.

Kom met je familie & vrienden

privé workshops op aanvraag

KOOKWORKSHOPS