Snij de kip in blokjes. Meng alle ingrediƫnten voor de marinade flink door elkaar en wrijf de kip er goed mee in, zodat de smaken kunnen doordringen. Doe alles in een plastiek bewaarzakje en zet 30 minuten tot 24 uur in de koelkast.
Verhit kokosolie in een diepe pan en fruit de ui er langzaam in gaar - vuur middelhoog zodat de ui 10 minuutjes kan stoven zonder aan te branden
Voeg dan de look, de garam masala en de paprika toe. Laat 2 minuten mee bakken.
Doe er de tomaten en de kokos bij en laat kort even koken. Laat daarna weer sudderen gedurende een paar minuten. Zet de handmixer in de saus en mix
Voeg de kip toe en laat de kip in ongeveer 8 tot 10 minuten gaar koken in de saus.
Kook ondertussen de boontjes in een kom gezouten water. Wanneer ze gaar zijn (+/- 5 min) giet ze af en spoel met koud water. Laat de fijngesneden ui en de peper wat zacht worden in de boter en voeg dan de boontjes toe. Roer goed en kruid met peper en zout. Hou warm.
Roer net voor het opdienen nog wat boter door de saus en strooi de koriander er over. Serveer met de boontjes en eventueel wat rijst.