Doe 1 lepel boter in een pan en fruit het knoflookteentje aan. Niet bruinen, enkel zacht laten worden
Voeg dan de kalfsfond en de melk toe en breng aan de kook.
Strooi er dan beetje bij beetje de polenta in en roer goed door. Check op de verpakking hoe lang je polenta moet koken. Als alles goed gaat is deze op 3 minuten klaar.
Kruid met peper en zout en roer er nog een lepel boter door.
Voeg dan de kazen toe en laat ze zachtjes in de polenta smelten. Doe in een kommetje, met de zongedroogde tomaten en de pest. Geef er eventueel de kalfslapjes bij.
Voor erbij
Warm de tomatensaus op zacht vuur op
Smeer de kalfslapjes langs 1 kant in met een lepel smeerkaas, strooi er peper en zout op en eventueel wat oregano.
Rol de lapjes op met de kaas naar binnen en zet vast met een tandenstoker. Bak in olijfolie.
Bak op een zacht vuur en zet eventueel een deksel op de pan, laat zacht doorgaren. Die op met de polenta en de tomatensaus.