1 doosje zeekraal gewassen en harde uiteinden verwijderd
1 portie pesto zelfgemaakt
olijfolie
peper
zout
Instructies
Verwarm de oven op 180°C
Was de sla en snij het in reepjes, droog hem in de slazwierder en maak aan met wat vinaigrette of olijfolie.
Strijk je zalmfilets in met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg met de velkant naar boven op een ovenplaat en bak ongeveer 10 minuten in de hete oven.
Was de zeekraal en verwijder de harde delen. Doe olie in een pan en bak hierin de scampi's kort aan, kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en hou opzij. Bak de zeekraal 2 minuten in dezelfde pan, kruid met peper en zout.
Snij de avocado in 2 en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil met een eetlepel. Snij ze in schijfjes en leg het in de borden.
Schik de zalm op de sla, en leg de scampi's er naast. Leg wat zeekraal op je bord en serveer met de verse pesto.