Meng de kool, de lente-uit en de wortel in een kom.
Meng in een kom het zout met 1 1/2 liter water en breng aan de kook. Laat 1 à 2 minuten doorkoken en giet dit op het koolmengsel.
Zet 10 min. weg om te pekelen.
Spoel het na 10 min zorgvuldig af onder koud stromend water.
Meng de rest van de ingrediënten van de kimchi in een blender tot een pasta en roer onder het koolmengsel. Breng op smaak met citroensap.
Voor de noedels
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet ze af en laat uitlekken.
Voor het vlees
Doe in een wok de sesam olie en verhit. Voeg het rundsvlees toe, wanneer de olie heet is. Bak kort aan, 1 min. Voeg de look toe en laat nog 1 min bakken. Voeg dan de sojasaus toe en laat nog 1 min koken.
Doe de noedels in diepe kommen, verdeel het vlees en het koolmengsel er over. Bestrooi met wat lente-ui