Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Glutenvrije Brownies
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Snacks
Keuken
Amerikaans
Porties
16
brownies
Ingrediënten
200
gr
boter
volle bio grasboter
200
gr
ruwe rietsuiker
75
gr
cacaopoeder
eventueel raw
100
gr
amandelpoeder
4
ei
175
gr
pure chocolade
in blokjes
100
gr
noten
gehakte
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een rechthoekige of vierkante bakvorm met bakpapier.
Smelt de boter samen met de chocolade op laag vuur. Roer er regelmatig aan om verbranden te voorkomen.
Voeg het cacaopoeder en een snuifje zout toe en meng onder het chocolade mengsel. Haal van het vuur.
Klop de eieren met suiker luchtig op met een handmixer of met een garde. Meng voorzichtig onder de chocolade.
Voeg het amandelpoeder en de noten toe. Roer onder en giet dit mengsel in het bakblik.
Bak gedurende 20 minuten in de oven. Laat afkoelen in het blik, zodat de brownies wat opstijven. Haal dan uit de vorm en snij in stukken.