Voorbereiding:
Snij de ui in ringen of stukjes
Snij de broccoli in roosjes en was hem goed
Was de sluimererwten en snij de look fijn.
Doe 2 el kokosolie in de wok en verwarm. Bak hierin de ui tot hij zacht wordt.
Kook ondertussen de sluimererwten gedurende 3 minuten in een grote pot gezouten water. Haal ze er uit en spoel onder koud stromend water.
In dezelfde pot kook je de broccoli roosjes gedurende 5 minuten. Giet ze af en spoel met koud water.
Voeg de prei en de look toe aan de ui en laat 5 minuten zachtjes meestoven. Snij ondertussen de biefstuk in dunne reepjes.
Kook nu ook je rijstnoedels gedurende 2 minuten en spoel ze onder koud stromend water. Snij ondertussen de rode peper en de lente ui in schijfjes.
Duw de groenten wat opzij in de wok. Zet je vuur hoog en voeg het vlees toe aan de wok. Laat ongeveer 1 minuut bakken.
Doe de suiker, de vis- en de oestersaus bij de wok + de broccoli en de erwten. Warm alles goed door en laat even koken.
Doe rijstnoedels in een diepe kom en schep er een paar lepels van de wolmengeling over, strooi er wat peper en lente ui over.
Als je noedels te koud zijn, kan je alles mengen in de wok en ze even mee opwarmen.