Marineer de kip. Doe de olijfolie in een kommetje en kruid met zwarte peper en zout, kurkuma en curry poeder. Wrijf de kipfilets hiermee in. Dek de kom af met plastiek folie en zet bij voorkeur 24 uur of minstens 30 minuten terug in de koelkast. (als je ze kort marineert, snij ze dan in blokjes)
Verhit een grillpan tot ze begint te roken.
Snij de perziken in 2 en wrijf de snijkant in met honing, strooi er wat tijm over en grill ze een paar minuten op de pan. Zet opzij
Haal de kip uit de marinade en leg ze op de grillpan, verlaag je vuur zodat je kip niet verbrandt. Eventueel kan je vooraf je kip in de oven bakken en ze dan kort grillen voor de grill smaak. Ook kan je de kip gewoon 25 min op 180°C in de oven steken en dan hoef je nog minder te werken!
Serveer met sla en vinaigrette (mix de olijfolie, de azijn en de mosterd met peper en zout)