Vermeng de ingrediƫnten voor de balletjes in een mengkom en meng goed. Voeg peper en zout toe
Vorm hiermee kleine (pingpong balletjes) balletjes
Snij de ui in kleine blokjes, snij de tomaatjes in 2 en de paprika in stukjes. Pers de look
Doe een eetlepel kokosolie in een wok en stoof hierin op middelhoog vuur de ui aan. Wanneer de ui zacht wordt, voeg dan de paprika en de look toe. Laat kort meebakken
Voeg de currypasta toe en laat ook 1 minuut bakken tot hij lekker begint te ruiken.
Voeg de kokosmelk en het limoensap toe. Breng aan de kook en laat daarna zachtjes pruttelen.
Doe de balletjes in de pan en laat ze ongeveer 4 a 5 minuten meekoken. Probeer niet te hard in de pan te roeren of je breekt de balletjes
Roer er daarna de vissaus en de suiker onder. Samen met de tomaatjes en de spinazie. Laat de spinazie wat slinken. Werk af met verse koriander