Haal de roosjes van de bloemkool en hak ze in een blender tot couscous. Doe dit eventueel in 3 keer, zodat je mooie kleine blokjes krijgt. Doe in een grote mengkom
Schil de komkommer en snij in blokjes. Snij de tomaat in 2, haal de pitjes er uit en snij in kleine blokjes. Voeg toe aan de bloemkool
Was de radijzen zorgvuldig. Snij de helft in schijfjes en de andere helft in kleine blokjes. De blokjes gaan in de mengeling, de schijfjes dienen als versiering.
Hak de peterselie en de munt heel fijn. Snij de granaatappel open en haal de pitjes er uit. Opgelet voor je kledij, dit maakt vlekken. Meng eveneens onder de mengeling. Voeg ook de verkruimelde feta toe.
Giet een paar eetlepels olijfolie over de couscous, kruid met peper en zout en ras el hanout. Voeg ook het limoensap toe. Meng alles goed.
Proef en kruid bij, indien nodig.
Schep in mooie potjes en versier met wat bladpeterselie en radijsjes.