Maak je marinade met de sojasaus, de honing, de geraspte gember en 1 teentje knoflook fijn gesneden. Meng alles goed door elkaar en giet over de kippendijen. Makkelijkst is om de dijen met de marinade in diepvrieszakjes te steken. Laat minstens 2 uur en bij voorkeur 1 nacht marineren.
Haal de dijen uit de marinade en hou de marinade apart. Met een lepel, haal zoveel mogelijk van de marinade van de dijen en dep ze af met keukenpapier
Bak de dijen in een lepel kokosolie in een pan en leg ze dan in een ovenschaal. Doe ze in een voorverwarmde oven gedurende 30 minuten, of tot ze gaar zijn. Na 15 minuten giet je om de 5 minuten een lepeltje marinade over de dijen om ze te lakken. Je kan dat ook met een borsteltje doen.
Terwijl de kippen bakken, maak je de rest van je schotel klaar.
Schil de wortelen en bak ze in de pan van de kippen met wat extra kokosolie. Giet er een lepeltje water bij zodat ze lichtjes koken. Zet een deksel op de pan en laat ze zachtjes verder garen. Voeg eventueel meer water toe, mochten de wortelen aanbraden. Kruid ze met peper en zout.
Kuis de boschampignons en snij het onderste stukje af. Was ze niet, want dan verliezen ze hun smaak. Borstel of wrijf eventueel wil weg met een borstel of keukenpapier. Bak ze in een pan met boter en het fijngesneden knoflookteentje en kruid met peper en zout. Hou apart warm.
Bak in dezelfde pan de enoki paddenstoelen zeer kort. Je kan de paddenstoelen uiteraard door gewone witte vervangen. Doe bij de andere paddenstoelen.
Snipper de uien fijn en bak ze in dezelfde pan, tot ze zachter worden.
Snij de paksoi in vier delen en bak mee in dezelfde pan, voeg eventueel wat kokosolie toe. Op het einde voeg je ook de bamboescheuten en alle paddenstoelen toe, zodat deze kunnen opwarmen. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
Giet er de rest van de marinade over en laat nog een paar minuten kort koken, want er heeft rauwe kip in de marinade gelegen.
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking en meng alles.