Was en boen de zoete aardappelen goed en droog ze af met keukenpapier. Maak je ze klaar in de microgolf? Prik er dan in met een mesje en zet ze in een bord in de microgolf gedurende 5 tot 10 minuten. Controleer af en toe door er in te prikken. Haal ze uit de oven en kruid met peper en zout.
Maak je ze klaar in de oven? Smelt wat kokosolie in een pannetje. Doe de aardappelen in een ovenvaste kom en giet er de kokosolie over. Kruid met peper en zout en zet 30 tot 45 minuten in de oven op 180°C. Check tussendoor regelmatig of ze gaar zijn.
Snij het bovenste deel van de aardappel en met een klein dessertvorkje plet je de binnenkant van de aardappels. Giet er wat kokosroom over en kruid nog lichtjes bij met peper en zout.
Knijp goed in de granaatappel en snij hem in 2. Haal de pitten er voorzichtig uit met een lepel (opgelet, ze maken hardnekkige vlekken op kleding). Strooi de pitten en de koriander over de aardappelen. Smakelijk.