Was en snij al je groentjes in gelijke blokjes. Kook de aardappelen en de zoete aardappelen gedurende 10 minuutjes in gezouten water. Giet ze af en laat ze drogen.
Doe een 2 eetlepels kokosolie in een grote kom en verwarm er de komijn en mosterzaadjes in, tot je ze begint te ruiken.
Voeg dan de ui en de wortelen toe en laat ze ongeveer 10 minuutjes zachtjes stoven. Voeg dan de look en de andere droge kruiden toe. Laat even bakken alvorens de tomaten en de gember toe te voegen.
Doe er de aardappelen en de courgette bij en giet er het water op. Laat dit alles nu zachtjes stoven tot je een drogere curry krijgt. Mocht hij echter te droog worden, voeg dan wat extra water toe.
Ondertussen kan je de venkel wassen en fijnsnijden en de coeur de beuk tomaten in blokjes snijden. Meng ze en doe er een vinaigrette over van de olijfolie met appelciderazijn, zout en peper.
Wanneer je curry klaar is, knijp een halve citroen uit en roer goed door. Strooi er de koriander over en roer goed.